Avokado-suklaamousse

Avokado-suklaamousse

Hyviä uutisia: suklaanhimo ei ole enää ongelma!

Tämä resepti on niin terveellinen kuin voit kuvitella. Avokadossa luonnostaan ​​runsaasti kaliumia ja omega-3-rasvahappoja. Yhdistettynä suklaan kanssa yhdistelmä on paitsi terveellinen myös herkullinen.

Tämä kermainen, sileä mousse on nopea, helppo ja loistava jälkiruoaksi tai aamupalaksi.

Valmistusaika: 10 min

Jäähdytysaika: 2 tuntia

AINESOSAT

2 kypsää avokadoa
30 gr EVAH Elixir | Sands of Nairobi-jauhetta
80 gr sulatettua tummaa suklaata
3-4 rkl kasvipohjaista maitoa
30 g vaahterasiirappia (tai hunajaa)
1/2 tl vaniljauutetta
ripaus suolaa

Täytteeksi: hasselpähkinöitä ja/tai suklaalastuja

OHJE

Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneessa tai blenderissä tasaiseksi ja kermaiseksi. Kaada seos sitten kulhoihin tai laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia. Jälkiruokasi on valmis!

HUOM. Voit käyttää taateleita avokadon sijasta, muista vain lisätä maidon määrää saadaksesi halutun koostumuksen.

Takaisin blogiin